دوشنبه 03 07 1396

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 03 مهر 1396

به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت: سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه در شهرستان بویین و میاندشت

سرپرست شبکه بهداشت و درمان بویین میاندشت در بین نمازگزاران جمعه این هفته شهرستان، به مناسبت هفته سلامت و تبیین مفهوم و ابعاد شعار بهداشتی امسال سخنرانی نمود.

دکتر رضا کیخائی با اشاره به شعار بهداشتی امسال مبنی بر "ایمنی غذا از مزرعه تا سفره" ، بر اهمیت بالای سلامت و امنیت مواد غذایی تاکید کرد و گفت: از تولید تا مصرف مواد غذایی انسان ها، عوامل گوناگونی دخیل هستند که اگر اصول بهداشتی در بازه تولید تا مصرف رعایت نشود سلامت افراد جامعه به خطر خواهد افتاد.

وی ادامه داد: کسانی که در بخش تولید مواد غذایی فعالیت دارند، نباید کیفیت و سلامت مواد غذایی را قربانی مسائل مادی کنند و همواره باید با تعهد و اخلاق مداری محصولات سالمی را تولید کنند.

دکتر کیخائی با اشاره به جمع آوری بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته در ایام نوروز 94 از سطح شهرستان، تصریح کرد: افرادی که در بخش توزیع مواد غذایی هستند همواره جنس با کیفیت خریداری و با رعایت برخی نکات آنها را با صلابت نگه داری کنند تا همیشه محصولاتی سالم را به مصرف کنندگان عرضه نمایند.

وی در پایان سخنان خود، حساس بودن بالای مردم در بحث بهداشت و سلامت شخصی را امری مهم دانست و افزود: همه افراد جامعه باید با داشتن دغدغه، وضعیت سلامت خود را پیگیری نمایند تا از بروز بسیاری از بیماری ها و هم چنین تبعات جسمی، روحی و مالی آن ها پیشگیری شود.