سه شنبه 30 07 1398

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 30 مهر 1398

feed-image خبر خوان

قرار گرفتن مقالات اعضای هیات علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه در بین ۷۰ مقاله پر ارجاع کشور

طبق گزارش معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بر پایه معیارهای ESI از بین مقالات تحقیقاتی کشور در ISI web of knowledge، 

هفتاد مقاله در فهرست مقالات یک درصد پر ارجاع جهان قرار گرفته است که از این تعداد ۴ مقاله مربوط به اعضای هیات علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می‌باشد. چهار مقاله آقای دکتر اسماعیل زاده و خانم دکتر آزادبخت که در لیست مقالات یک درصد پر ارجاع دنیا قرار گرفته، به شرح زیر می باشند:

Esmaillzadeh A, Kimiagar M, Mehrabi Y, Azadbakht L, Hu FB, Willett WC. Dietary patterns and markers of systemic inflammation among Iranian women. J Nutr 2007;137:992-8

 

Esmaillzadeh A, Azadbakht L. Legume consumption is inversely associated with serum concentrations of adhesion molecules and inflammatory biomarkers among Iranian women. J Nutr 2012;142:334-9

 

Azadbakht L, Esmaillzadeh A. Red meat intake is associated with metabolic syndrome and the plasma C-reactive protein concentration in women. J Nutr 2009;139:335-9

 

Azadbakht L, Surkan PJ, Esmaillzadeh A, Willett WC. The Dietary Approaches to Stop Hypertension eating plan affects C-reactive protein, coagulation abnormalities, and hepatic function tests among type 2 diabetic patients. J Nutr 2011;14:1083-8

ارسال نظر


کد امنیتی
بارگزاری مجدد