سه شنبه 30 07 1398

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 30 مهر 1398

آموزش مدیریت بحران ویژه کارمندان دانشگاه

جلسه هماهنگی برگزاری دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه کارمندان دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

جلسه هماهنگی جهت برگزاری دوره آموزشی مدیریت بحران وِیژه کلیه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، صبح روز سه شنبه 17 اردیبهشت ماه، با حضور سرپرست گروه توسعه آموزش و بهسازی منابع انسانی دانشگاه برگزار شد.
مرتضی قادری مسئول آموزش استان در این خصوص گفت: با توجه به اینکه کشور ایران جزء کشورهای حادثه خیز محسوب می شود و همچنین با توجه به اینکه در ماه‌های اخیر شاهد حوادث طبیعی همچون زلزله در استان اصفهان بوده‌ایم، لزوم آمادگی هر چه بیشتر کلیه آحاد جامعه و بویژه پرسنل دانشگاه علوم پزشکی بیش از گذشته مشهود گردیده است، از این رو بر آن شدیم تا با همکاری گروه توسعه آموزش و بهسازی منابع انشانی دانشگاه دوره آموزشی مدیریت بحران را برای کلیه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی برگزار کنیم.
در این جلسه ضمن بررسی و تبادل نظر در خصوص بسته آموزشی مربوطه ، هماهنگی لازم جهت برگزاری دوره آموزشی مدیریت بحران بعمل آمد.

در پایان مقرر گردید در گام اول دوره اموزشی مدیریت بحران جهت کلیه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی با مدرک کارشناسی و بالاتر در خرداد ماه سال جاری به روش آزمون الکترونیک برگزار گردد و در ادامه جهت سایر کارکنان برنامه ریزی لازم صورت پذیرد. بدیهی است زمان دقیق برگزاری دوره توسط گروه توسعه آموزش و بهسازی منابع انسانی دانشگاه به کلیه کارکنان اطلاع رسانی خواهد شد.