سه شنبه 30 07 1398

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 30 مهر 1398

تشکیل کمیته سالک شهرستان اصفهان

کمیته سالک شهرستان اصفهان، دوشنبه 16 اردیبهشت ماه، با حضور نمایندگان ادارات و ارگان‌های درگیر از جمله نماینده فرماندار اصفهان، در دفتر مدیریت مرکز بهداشت شماره یک

اصفهان تشکیل گردید.

در این کمیته که به منظور برنامه‌ریزی و جلب همکاری و تعیین وظایف ارگان‌ها و ادارات مختلف در اجرای برنامه‌های کنترل سالک و پیرو دستور اکید ریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مبنی بر تداوم عملیات طعمه گذاری و کنترل مخزن برگزار گردید، دکتر ترک­زاده مدیر مرکز بهداشت شماره یک اصفهان در خصوص نتایج حاصله از برنامه 5 ساله کنترل سالک و اهمیت تداوم برنامه در سال جاری صحبت نمود.

سپس دکتر فارسی مسئول واحد مبارزه با بیماریها ضمن نمایش اسلایدهایی از مشکلات و موانع موجود از جمله دفع غیر بهداشتی زباله و فاضلاب و مجاورت محل دفع نخاله های ساختمانی با منازل، بر لزوم ارتقاء آگاهی جامعه و تأمین منابع و امکانات لازم جهت اجرای کامل برنامه تأکیدکرد.