سه شنبه 04 07 1396

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 04 مهر 1396

برگزاری نشست خبری و مطبوعاتی دومین جشنواره تجلیل از واقفین و خیرین عرصه سلامت استان

روابط عمومی دانشگاه در راستای برگزاری دومین جشنواره تجلیل از واقفین و خیرین عرصه سلامت استان، چهارشنبه یکم شهریورماه، نشست خبری و مطبوعاتی ...

را با حضور دبیر اجرایی این جشنواره و مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان برگزار نمود.

در این نشست دکتر سلطانیان دبیر اجرایی این جشنواره و معاون پشتیبانی دانشگاه طی سخنانی با اشاره به پیشتاز بودن استان اصفهان در عرصه خیر و وقف، گفت: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به همین منظور در سال 1388 اولین جشنواره تجلیل از این عزیزان را برگزار نمود و شهریور ماه سال جاری نیز دومین جشنواره تجلیل از واقفین و خیرین عرصه سلامت استان را با حضور 1000 نفر از خیرین برگزار می‌نماید.

وی افزود: این جشنواره به منظور گسترش فرهنگ خیر و خیرخواهی در سطح جامعه و نیز تجلیل و تقدیر از خیرین و واقفین عرصه سلامت استان، پنجشنبه 9 شهریورماه در محل مجتمع نگین نقش جهان واقع در سپاهانشهر اصفهان برگزار می‌گردد.

دکتر سلطانیان تصریح کرد: در این جشنواره از خیرین در 3 گروه تحت عنوان‌: خیرین نام آور که به رحمت خدا رفتند و دیگر در بین ما نیستند، چهره‌های ماندگار افرادی که در قید حیات هستند و با خدمات خود نقطه عطفی در کارهای خیر بودند و نیز 88 نفر از خیرین برتر که توسط خیریه های درمانی معرفی شده‌اند، تجلیل و تقدیر بعمل خواهد آمد.

دبیر اجرایی جشنواره در پایان سخنان خود با اشاره به کسب رتبه برتر خیرین اصفهانی در عرصه سلامت، افزود:در شهر اصفهان 40 انجمن خیریه و NGO و حدود 100 خیریه در استان، مشغول به فعالیت در عرصه سلامت هستند که هر یک از آنها در کارهای خیر از همدیگر سبقت و پیشی می‌گیرند.

سپس حاج‌آقا رضازاده مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان طی سخنانی با اشاره به کمکهای خیرین در تمامی عرصه‌های سلامت شامل حوزه های عمرانی، درمانی، خدماتی و تجهیزاتی اظهار نمود: طی سه دهه پس از انقلاب اسلامی ایران 1200 میلیارد تومان خیرین عرصه سلامت در این راستا سرمایه گذاری نموده‌اند.

حاج آقا رضا زاده، طرح توسعه بیمارستان ساعی خمینی شهر، احداث مرکز آموزشی درمانی تخصصی کودکان امام حسین(ع)، احداث بیمارستان امام رضا(ع) در جوار مرکز آموزشی درمانی سیدالشهدا(ع)، احداث کلینیک تخصصی  بیماران دیالیزی و ده ها طرح دیگر را از پروژه های اجرایی خیرین عرصه سلامت عنوان نمود و گفت: همین امر باعث درخشیده شدن این خیرین اصفهانی در کل کشور شده است.

مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان فعالیت تمامی خیریه های درمانی را بصورت تخصصی بیان نمود که از جمله آنها میتوان به خیریه های تخصصی بیماران کلیوی و دیابتی، بیماران M.S، سرطانی و هموفیلی و بیماری‌های نقص ایمنی اشاره نمود.