پنج شنبه 30 06 1396

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 30 شهریور 1396

مرکز بهداشت استان اعلام نمود:

پیشگیری از هفت رفتار مخاطره‌آمیز از سنین مدرسه

سی‌ و سومین جلسه هماهنگی طرح بسیج سلامت دانش‌آموز با محوریت پیشگیری از 7 رفتار مخاطره‌آمیز در سنین مدرسه با دبیری واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس، روز شنبه 25 شهریورماه، در مرکز بهداشت استان، برگزار گردید.

در این مراسم علاوه‌ بر بحث و تبادل نظر پیرامون وضعیت تهیه متون آموزشی و مداخلات پیش‌بینی شده در سال تحصیلی 92-91، وضعیت پروپوزال‌های فاز مداخلاتی نیز پیگیری گردید.

در پایان جلسه ضمن بیان ضرورت استفاده از ظرفیت‌های سایر ادارت و ارگان‌های کمیته "هفتگانه پیشگیری از رفتارهای مخاطره‌آمیز"، بر سایر فعالیت‌های مداخلاتی غیر از مداخلات آموزشی تاکید شد.

در نشست مذکور که با حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و ریاست علمی، اجرایی به همراه دبیران کمیته‌های هفتگانه مربوطه برگزار گردید، جلب همکاری اداره کل آموزش و پرورش به عنوان یک امر ضروری معرفی شد.